― DREJTPËRDREJT

Telegrafi.com

86 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
00:20

Përfshihet nga flakët një shtyllë elektrike në Prishtinë

Telegrafi.com 1,300 shikime Para 1 dite
01:01

Përfshihet nga flakët një shtyllë elektrike në Prishtinë

Telegrafi.com 1,003 shikime Para 1 dite
00:15

Shiu që ra në Prishtinë mbush me ujë shkollën Ismail Qemali

Telegrafi.com 1,308 shikime Para 2 ditëve
00:12

Aksident i rëndë në rrugën Drenas - Skënderaj

Telegrafi.com 7,761 shikime Para 6 ditëve
00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 5,389 shikime Para 1 jave
00:11

Aksident afer babush te ferizajit

Telegrafi.com 2,386 shikime Para 1 jave
00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 379 shikime Para 1 jave
00:15

Vet aksident

Telegrafi.com 527 shikime Para 1 jave
00:48

Aksident në magjistrale

Telegrafi.com 402 shikime Para 1 jave
00:16

Digjet një veturë në qendër të Prishtinës

Telegrafi.com 3,813 shikime Para 2 javëve
01:25

Kryetari i Komunës së Mitrovicë dhe pronari i objektit pa leje

Telegrafi.com 17,003 shikime Para 3 javëve
Më të shikuarat
00:22

Rrahje në Prishtinë

Telegrafi.com 54,620 shikime Para 7 muajve
01:29

Rita kercen vallen e Rugoves

Telegrafi.com 35,900 shikime Para 4 muajve
00:16

Për pak sa nuk rrëzohet ministrja kosovare

Telegrafi.com 22,330 shikime Para 5 muajve
01:25

Kryetari i Komunës së Mitrovicë dhe pronari i objektit pa leje

Telegrafi.com 17,003 shikime Para 3 javëve
00:49

Breshëri ne Fshatin Rezallë, Komuna e Skenderajit

Telegrafi.com 16,646 shikime Para 1 muaji
00:10

Bresher ne Ferizaj

Telegrafi.com 14,156 shikime Para 1 muaji
00:12

Rita ndalet për fansat e saj

Telegrafi.com 12,986 shikime Para 3 muajve
02:01

Dalja e Rites ne sken

Telegrafi.com 12,155 shikime Para 4 muajve
00:11

Aksident ne peje

Telegrafi.com 11,270 shikime Para 1 muaji
Të gjitha videot
01:01

Përfshihet nga flakët një shtyllë elektrike në Prishtinë

Telegrafi.com 1,003 shikime Para 1 dite

00:20

Përfshihet nga flakët një shtyllë elektrike në Prishtinë

Telegrafi.com 1,300 shikime Para 1 dite

00:15

Shiu që ra në Prishtinë mbush me ujë shkollën Ismail Qemali

Telegrafi.com 1,308 shikime Para 2 ditëve

00:12

Aksident i rëndë në rrugën Drenas - Skënderaj

Telegrafi.com 7,761 shikime Para 6 ditëve

00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 379 shikime Para 1 jave

00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 5,389 shikime Para 1 jave

00:11

Aksident afer babush te ferizajit

Telegrafi.com 2,386 shikime Para 1 jave

00:15

Vet aksident

Telegrafi.com 527 shikime Para 1 jave

00:48

Aksident në magjistrale

Telegrafi.com 402 shikime Para 1 jave

00:16

Digjet një veturë në qendër të Prishtinës

Telegrafi.com 3,813 shikime Para 2 javëve

01:25

Kryetari i Komunës së Mitrovicë dhe pronari i objektit pa leje

Telegrafi.com 17,003 shikime Para 3 javëve

00:18

Rrënimi i objektit pa leje në Mitrovicë

Telegrafi.com 8,382 shikime Para 3 javëve

00:15

Morena Taraku ben tatuazh emrin e te dashurit

Telegrafi.com 4,568 shikime Para 3 javëve

07:37

Hetem Ramadani

Telegrafi.com 32 shikime Para 3 javëve

01:44

Pagjumsia

Telegrafi.com 9 shikime Para 3 javëve

02:01

Prishtina vs Drita

Telegrafi.com 3 shikime Para 3 javëve