Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

KRYETARI HASKUKA, DREJTORI AJAZI NËNSHKRUAN KONTRATAT ME PËRFITUESIT NGA SUBVENCIONIMI PËR OJQ-të NGA LËMIA E KULTURËS SPORTIT DHE RINISË
PP
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
KRYETARI HASKUKA, DREJTORI AJAZI NËNSHKRUAN KONTRATAT ME PËRFITUESIT NGA SUBVENCIONIMI PËR OJQ-të NGA LËMIA E KULTURËS SPORTIT DHE RINISË

Shpërndaje videon