Albeu

Albeu.com është një nga faqet më të preferuara në mesin e shqiptarëve në moshën 16 deri 35 vjeç. Numri më i madh i vizitorëve është nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe vendet perëndimore ku jetojnë shumica e shqiptarëve, si Gjermania, Zvicra, Italia, SHBA, Greqia, etj.

Shfaq më shumë
Alternate Text