BONEVET Makerspace

Kjo është llogaria zyrtare e BONEVET Makerspace në Video.Gjirafa.com. BONEVET Makerspace është një hapësirë krijuese e cila ka hapur dyertë për të gjithë komunitetin në vitin 2014 përmes pilot-projekteve, me misionin të bëhet një vend ku njerëzit mbledhen të mësojnë, krijojnë dhe të jetëzojnë idetë e tyre. Që nga shkurti i vitit 2015, Hapësira Krijuese BONEVET punon me potencial të plotë, duke qenë një mjedis që stimulon kreativitetin, i pajisur me teknologjinë e fundit në qarkullim.Në këtë llogari zyrtare BONEVET shfaq video nga krijimet dhe aktivitetet e saja gjatë gjithë kohës, duke nisur nga ato që bëhen gjatë klasave dhe trajnimeve, ato të punimeve të krijuesve tanë deri te ngjarjet tjera të llojllojshme që organizohen në hapësirën tonë krijuese.

Shfaq më shumë
Alternate Text