DokuFest

DokuFest, Festivali Ndërkombëtar i Dokumentarit dhe Filmit të , është festivali më i madh i filmave në Kosovë. Çdo vit festivali i sjellë kinematë dhe skenat e improvizuara rreth qendrës historike të qytetit të Prizrenit, një përzgjedhje prej më shumë se 200 filma të zgjedhur nga e gjithë bota. Festivali është i njohur për atmosferën e saj të gjallë, entuziazmin e mahnitshëm që kap qytetin dhe njerëzit e tij dhe numrin e madh të 150 vullnetarëve që punojnë për festivalin. Ekspozita me fotografi, debate dhe evenimente të gjalla muzikore janë gjithashtu pjesë e festivalit 9-ditor.

Shfaq më shumë
Alternate Text