DokuKuiz

Rindiqni transmetimet direkte të DokuKuiz, kuizit online nga GjirafaVideo.

Prej 03 - 09 Gusht 2019, kemi qënë LIVE çdo mbrëmje prej orës 21, drejtpërdrejt nga VR Cinema në Prizren. 

7 netë fantastike, një publik i mrekullueshëm në kej, qindra lojëtarë në kuiz dhe super shpërblime të dhuruara për fituesit e mëdhenj.

Shfaq më shumë

Moderatore: Arta Nitaj

Alternate Text