Dostat n'Troje

"Dostat n'Troje" është një format novativ, qëllimi i të cilit është të na njohë me bukuritë e jashtëzakonshme dhe vlerat e çmuara të trojeve shqiptare. 
10 episode, 4 shokë, disa kamera, pak buxhet dhe zemrat plot me dashni na sjellin një aventurë ndryshe nëpër viset e shqiptarisë. 
Udhëtoni  e kënaquni me Dostat nëpër Trojet tona të dashura! 

Shfaq më shumë

Prodhim i: GjirafaStudios 
Drejtuar nga: Nik Morina
 

Alternate Text