DTV

Si televizion me aspirata të mëdha, Televizioni DTV është krejtësisht unik në programin që ofron. Qëllimi jonë është të sjellim një diversitet programesh zbavitëse, edukative dhe informuese në mënyren më kreative të mundshme. Estetikë, modë, vende të ndryshme, kuzhina tradicionale dhe shumëçka tjetër, janë pjesë e institucionit tonë.

Kontaktona permes: [email protected]

Shfaq më shumë
Alternate Text