dua.com

dua.com është platformë sociale e cila ka për qëllim bashkimin e mbi 12 milionë shqiptarëve në të gjithë botën në tri kategori: dashuri, ndihmë dhe biznes.

Krijuar për të siguruar një përvojë unike, dua.com dita e ditës po bëhet një platformë globale shqiptare ku njerëzit takohen, ndihmojnë njëri-tjetrin, bëjnë biznes së bashku ose gjejnë partnerin e jetës së tyre.

Shfaq më shumë

Misioni ynë është të bashkojmë shqiptarët në mbarë botën. Platforma jonë e komunikimit ndihmon anëtarët e saj të takohen, të ndërtojnë një rrjet të fortë komunikimi dhe të përjetojnë eksperiencat më të mira sa i përket njohjeve të dashurisë.

Alternate Text