Debat Plus

331 episode | 207,806 shikime

Përplasje të ideve, qëndrimeve dhe argumentave për çështjet më aktuale në vend. 

Drejtuar nga Ermal Panduri.

Nga Dukagjini TV

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Debat+
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat