Egjeli

Egjeli është serial humoristik, i prodhuar nga Stupcat Group dhe GjirafaStudios.
Në rolet kryesore luajnë Vedat Bajrami, Osman Azemi dhe Mensur Safqiu.
Egjeli ndjekë historinë e Axhës Sheqë, gruas së tij Gjylës dhe nipit të tij nga Prishtina, Likit.
Seriali Egjeli është ndër serialet më të njohura dhe të dashura nga publiku, ku temat trajtohen me humor dhe dramë.
 

Shfaq më shumë

Regjia: Valter Lucaj 
Skenari: Milot Hoxha

Alternate Text