Ekspertiza

"Ekspertiza" është emision komik në të cilin do të analizohen tekste të ndryshme të kengëve më #IN shqip, me anë të satirës.
Pjesë e emisionit janë aktrorja Erza Ramuka, aktorët Armend Baloku, Jeton Zogiani, Granit Ukaj, Fisnik Ademi.

Deri në sa episoda po doni me vazhdu emisioni? 1, 5, 25, 109, 2'000, 17'000, 4'837'507?
 Komentoni dhe shpërndajeni. Sa më shumë shpërndarje aq më shumē episoda

*E gjithë përmbajtja e emisionit është thjeshtë për show, nuk ka karakter ofendues dhe aspak personal.


Prodhuar nga produksioni MetronoM dhe GjirafaStudios

Shfaq më shumë
Alternate Text