Ekspertiza

Asnjë yll i estradës nuk mund t'i shpëtojë ekspertizës së detajuar të akademikëve në studio. 

Çka ka dashur të thotë autori? Cili është kuptimi i fshehtë i fjalëve në tekst? Cila rrymë filozofike ka ndikuar më së shumti në këtë këngë dhe si mundet shoqëria të përftojë dije dhe kulturë nëpërmjet këngëve hit të momentit?

Ekspertiza nuk ka asgjë personale, por vetëm humor dhe satirë. 
Ky emision përmban diskutime të cilat janë për moshën 16+

Prodhuar nga: gjirafaStudios

Shfaq më shumë

Skenari & Regjia: Ard Islami

Në studio: Erza Ramuka, Armend Baloku, Granit Ukaj, Jeton Zogiani, Fisnik Ademi
 

Alternate Text