― DREJTPËRDREJT

EpicMedia

41 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
00:38

Këngët e kujt i këndoj Geti në këtë dasëm (video)

EpicMedia 277 shikime E Diel 21:10
08:40

Mësoni çfarë kapi Dogana në një fabrikë në Prizren

EpicMedia 5,277 shikime 6 Shkurt 2018
03:59

Dogana asgjëson qindëra pajisje për lojëra të fatit

EpicMedia 1,279 shikime 23 Janar 2018
02:38

Konfiskohet një depo e tërë me pajisje teknologjike

EpicMedia 2,050 shikime 16 Janar 2018
05:35

Bastisjet e Doganës për lojëra të fatit- pjesa e tretë

EpicMedia 2,131 shikime 26 Dhjetor 2017
07:25

Çfarë konfiskoi Dogana gjatë bastisjes në Kamenicë- pjesa 2

EpicMedia 3,582 shikime 13 Dhjetor 2017
02:38

Dogana kap një furgon me 1200kg fishekzjarre

EpicMedia 1,431 shikime 11 Dhjetor 2017
07:27

Operimi ilegal i lojërave të fatit në Ranillug- pjesa 1

EpicMedia 3,504 shikime 5 Dhjetor 2017
14:36

EDI Volunteers

EpicMedia 138 shikime 5 Dhjetor 2017
07:20

Si vendosen banderolat në paketimet e cigareve

EpicMedia 725 shikime 27 Nëntor 2017
00:16

Dërgo video në Epic Media

EpicMedia 87 shikime 22 Nëntor 2017
04:26

Kontrabandimi me tekstil

EpicMedia 2,462 shikime 21 Nëntor 2017
Më të shikuarat
00:37

Intro - Emisioni "Dogana"

EpicMedia 19,717 shikime 19 Shtator 2017
31:25

Emisioni dhe Aksioni - Deklarimi monetar në Aeroportin e Prishtinës

EpicMedia 9,937 shikime 3 Tetor 2017
01:20

Promo: Emisioni DOGANA

EpicMedia 7,636 shikime 26 Shtator 2017
10:19

Dogana në aksion - Kontrolla për deklarim monetar

EpicMedia 6,966 shikime 2 Tetor 2017
08:40

Mësoni çfarë kapi Dogana në një fabrikë në Prizren

EpicMedia 5,277 shikime 6 Shkurt 2018
04:06

Dogana në aksion - Aksioni kundër kontrabandës me pije

EpicMedia 4,640 shikime 16 Tetor 2017
09:23

Dogana në Aksion - Dogana bastis në veri të Mitrovicës

EpicMedia 3,626 shikime 31 Tetor 2017
07:25

Çfarë konfiskoi Dogana gjatë bastisjes në Kamenicë- pjesa 2

EpicMedia 3,582 shikime 13 Dhjetor 2017
07:27

Operimi ilegal i lojërave të fatit në Ranillug- pjesa 1

EpicMedia 3,504 shikime 5 Dhjetor 2017
21:26

Emisioni dhe Aksioni - Pirateria dhe kontrabandimi me pije

EpicMedia 2,476 shikime 17 Tetor 2017
Të gjitha videot
00:38

Këngët e kujt i këndoj Geti në këtë dasëm (video)

EpicMedia 277 shikime E Diel 21:10

08:40

Mësoni çfarë kapi Dogana në një fabrikë në Prizren

EpicMedia 5,277 shikime 6 Shkurt 2018

03:59

Dogana asgjëson qindëra pajisje për lojëra të fatit

EpicMedia 1,279 shikime 23 Janar 2018

02:38

Konfiskohet një depo e tërë me pajisje teknologjike

EpicMedia 2,050 shikime 16 Janar 2018

05:35

Bastisjet e Doganës për lojëra të fatit- pjesa e tretë

EpicMedia 2,131 shikime 26 Dhjetor 2017

07:25

Çfarë konfiskoi Dogana gjatë bastisjes në Kamenicë- pjesa 2

EpicMedia 3,582 shikime 13 Dhjetor 2017

02:38

Dogana kap një furgon me 1200kg fishekzjarre

EpicMedia 1,431 shikime 11 Dhjetor 2017

07:27

Operimi ilegal i lojërave të fatit në Ranillug- pjesa 1

EpicMedia 3,504 shikime 5 Dhjetor 2017

14:36

EDI Volunteers

EpicMedia 138 shikime 5 Dhjetor 2017

07:20

Si vendosen banderolat në paketimet e cigareve

EpicMedia 725 shikime 27 Nëntor 2017

00:16

Dërgo video në Epic Media

EpicMedia 87 shikime 22 Nëntor 2017

04:26

Kontrabandimi me tekstil

EpicMedia 2,462 shikime 21 Nëntor 2017

04:26

Kontrabandim me tekstil

EpicMedia 729 shikime 21 Nëntor 2017

02:35

Antikontrabanda kap rreth 1000 kilogramë duhan të përpunuar

EpicMedia 567 shikime 15 Nëntor 2017

17:16

Procedurat e vendosjes së banderolave në produkte

EpicMedia 231 shikime 9 Nëntor 2017

02:23

Policia publikon pamje të paketimit të drogës

EpicMedia 1,636 shikime 8 Nëntor 2017

04:53

Kontrabanduesit e duhanit ndiqen nga shteti

EpicMedia 1,612 shikime 7 Nëntor 2017

24:52

Emisioni dhe Aksioni - Qendra Kombëtare e Menaxhimit të Kufirit

EpicMedia 722 shikime 1 Nëntor 2017