Euronews Albania

Euronews është kanali kryesor evropian i lajmeve ndërkombëtare

Ne jemi një media ndërkombëtare që përcjell lajme me një këndvështrim evropian për një audiencë mbarëbotërore përmes 12 platformave të ndërsjella, nga të cilat 9 me kanale televizive të dalluara.

Qëllimi ynë është t’i japim forcë njerëzve për të krijuar opinionin e tyre. Ne besojmë tek zgjuarsia dhe aftësia e njerëzve për të krijuar pikëpamjet e veta dhe synojmë t’i japim audiencës sonë larminë më të gjerë të pikëpamjeve përmes gazetarisë të paanshme.

Ne nuk bëjmë tregti me paragjykimet dhe zemëratën, ne fokusohemi mbi faktet, idetë dhe zgjidhjet.

Ne besojmë se çdo këndvështrim vlen.

Ne sigurojmë lajme të pavarura, pa favorizime apo paragjykime që nga themelimi ynë në Lion të Francës më 1993. Sot kemi mbërritur në plot 400 milionë shtëpi përgjatë 160 shteteve dhe jemi kanali televiziv i lajmeve më i shikuar në mbarë kontinentin evropian.

Shfaq më shumë
Alternate Text