Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Gjatë emisionit Frontal, një lypës afrohet dhe kërkon para nga kandidatët, shikoni reagimin e tyre
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Gjatë emisionit Frontal, një lypës afrohet dhe kërkon para nga kandidatët, shikoni reagimin e tyre

Shpërndaje videon