GjirafaStudios

GjirafaStudios është shtëpia prodhuese e Gjirafa,Inc.,
e cila merret me prodhimin e artit medial, si filma,
seriale,emisione, dokumentar etj.
Prodhimet e GjirafaStudios si: Schengen Visa, Stupcat, TapQuiz, Ekspertiza, etj. janë prodhime vendore dhe origjinale, duke u sjellur shikuesve vazhdimisht materiale të reja dhe unike.

 

Ndiqe kanalin për t'u informuar i pari për videot më të reja.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat