Gjith' fiton Jonida

Gjith' fiton Jonida është një emision i realizuar në kohë karantine. 
Të mbyllur në shtëpi, Jonida dhe Besniku kanë pranuar sfida javore nga publiku. Ata gjatë javës kanë ushtruar sfidat e caktuara. 

Të izoluar në shtëpi ata kanë pranuar sfida të ndryshme si: Këngë rap, pikturë, instalacion arti, vallëzim, etj.

Çdo sfidë ka sfidat e saj, ka momentet e saj qesharake, përleshjet e mundimet. 

Ndërsa në fund... gjith’ fiton Jonida.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat