Gjith' fiton Jonida

Gjith' fiton Jonida është një emision i realizuar në kohë karantine. Të mbyllur në shtëpi, Jonida dhe Besniku do të pranojnë sfida javore nga publiku. Ata gjatë javës do t'i ushtrojnë sfidat e caktuara. Çdo ditë nga ora 20:00 ndiqni përmbledhjen ditore. Ndërsa çdo të premte nga ora 20:00, Besniku dhe Jonida do të realizojnë sfidat dhe dënimet e tyre, me shumë të ftuar special, e shumë befasi.
Dhe në fund, ju zgjedhni fituesin e sfidës.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat