Glam Café

"Today's Hit Music"
Glam Café është krijuar për të qenë tingulli shoqërues në kafiteri, bar-, dyqane, markete, zyrë apo edhe shtëpinë tuaj, duke transmetuar muzikën më të mirë të kohës, dhe jo vetëm! Një miks stilesh muzikore të interpetuar nga emrat më të njohur në botë të këtyre ditëve. Oh, edhe diçka, këtu nuk transmetohet asnjë reklamë, kurrë! #StayTuned

Shfaq më shumë
Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat