Hamdiu dhe Shyhretja

Një prodhim i gjirafaStudios. "Hamdiu dhe Shyhretja" është një serial komedi [16+],  i përbërë nga episode të shkurtra prej 3-5 minutash.
I bazuar në barcoleta të famshme rreth çifteve të martuara, "Hamdiu & Shyhretja" trajton në mënyrë komike jetën bashkëshortore.
Në rolet kryesore janë çifti Besart Sllamniku dhe Edona Reshitaj 

Shfaq më shumë

Regjia: Genc Berisha   
Skenari: Besart Sllamniku (bazuar në barcoleta të dëgjuara e lexuara)         
Muzika: https://www.bensound.com

Alternate Text