― DREJTPËRDREJT

Hamdiu dhe Shyhretja

2,713 Abonues

 • Kreu
 • Videot
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

15

video

Shiko të gjitha

Sezoni 3 - 15 episode

 • Hamdiu & Shyhretja - "Las Vegasi"
 • Hamdiu & Shyhretja - "M'fol flliqt"
 • Hamdiu & Shyhretja - "Helmi"

16

video

Shiko të gjitha

Sezoni 2 - 16 episode

 • Hamdiu & Shyhretja - "Shitet Shyhretja"
 • Hamdiu & Shyhretja - "Seksi"
 • Hamdiu & Shyhretja - "Treshe"

14

video

Shiko të gjitha

Sezoni 1 - 14 episode

 • Hamdiu & Shyhretja – "Zotniu"
 • Hamdiu & Shyhretja – "Tradhtia"
 • Hamdiu & Shyhretja – "Riorganizimi"
Të fundit
05:19

Hamdiu & Shyhretja - "Veç 3000 €"

Hamdiu dhe Shyhretja 40,158 shikime Para 2 javëve
03:58

Hamdiu & Shyhretja - "A ishte martu?"

Hamdiu dhe Shyhretja 40,754 shikime Para 2 javëve
03:12

Hamdiu & Shyhretja - "Shfaleri"

Hamdiu dhe Shyhretja 28,931 shikime Para 2 javëve
06:26

Hamdiu & Shyhretja - "Ka hup Shyhretja"

Hamdiu dhe Shyhretja 28,540 shikime Para 2 javëve
04:30

Hamdiu & Shyhretja - "Pak ma poshtë"

Hamdiu dhe Shyhretja 30,844 shikime Para 2 javëve
03:55

Hamdiu & Shyhretja - "Las Vegasi"

Hamdiu dhe Shyhretja 28,218 shikime Para 2 javëve
07:36

Hamdiu & Shyhretja - "Vdes Hamdiu"

Hamdiu dhe Shyhretja 30,051 shikime Para 2 javëve
05:51

Hamdiu & Shyhretja - "M'fol flliqt"

Hamdiu dhe Shyhretja 37,743 shikime Para 2 javëve
03:21

Hamdiu & Shyhretja - "Qysh t'dush"

Hamdiu dhe Shyhretja 29,686 shikime Para 2 javëve
02:25

Hamdiu & Shyhretja - "Helmi"

Hamdiu dhe Shyhretja 27,527 shikime Para 2 javëve
03:05

Hamdiu & Shyhretja - "Dosti"

Hamdiu dhe Shyhretja 25,615 shikime Para 2 javëve
06:08

Hamdiu & Shyhretja - "Motra jem"

Hamdiu dhe Shyhretja 33,435 shikime Para 2 javëve
Më të shikuarat
02:53

Hamdiu & Shyhretja - "Seksi"

Hamdiu dhe Shyhretja 186,540 shikime Para 6 muajve
05:27

Hamdiu & Shyhretja - "Stilat"

Hamdiu dhe Shyhretja 173,668 shikime Para 5 muajve
03:53

Hamdiu & Shyhretja – "Zotniu"

Hamdiu dhe Shyhretja 140,184 shikime Para 8 muajve
02:41

Hamdiu & Shyhretja - "S'bon me bo seks"

Hamdiu dhe Shyhretja 134,366 shikime Para 5 muajve
04:47

Hamdiu & Shyhretja - "Shitet Shyhretja"

Hamdiu dhe Shyhretja 130,114 shikime Para 5 muajve
04:18

Hamdiu & Shyhretja - "A t'kujtohet...?"

Hamdiu dhe Shyhretja 120,234 shikime Para 5 muajve
04:18

Hamdiu & Shyhretja - "A osht mirë?"

Hamdiu dhe Shyhretja 118,771 shikime Para 5 muajve
03:30

Hamdiu & Shyhretja - "Treshe"

Hamdiu dhe Shyhretja 118,072 shikime Para 5 muajve
01:59

Hamdiu & Shyhretja - "Për 800€"

Hamdiu dhe Shyhretja 102,386 shikime Para 5 muajve
02:56

Hamdiu & Shyhretja - "Nuk o qysh po menon"

Hamdiu dhe Shyhretja 96,474 shikime Para 5 muajve
03:35

Hamdiu & Shyhretja - "Xhelozia"

Hamdiu dhe Shyhretja 96,086 shikime Para 5 muajve
03:28

Hamdiu & Shyhretja - "Vetëvrasja"

Hamdiu dhe Shyhretja 95,553 shikime Para 5 muajve
Të gjitha videot
05:19

Hamdiu & Shyhretja - "Veç 3000 €"

Hamdiu dhe Shyhretja 40,158 shikime Para 2 javëve

03:58

Hamdiu & Shyhretja - "A ishte martu?"

Hamdiu dhe Shyhretja 40,754 shikime Para 2 javëve

03:12

Hamdiu & Shyhretja - "Shfaleri"

Hamdiu dhe Shyhretja 28,931 shikime Para 2 javëve

06:26

Hamdiu & Shyhretja - "Ka hup Shyhretja"

Hamdiu dhe Shyhretja 28,540 shikime Para 2 javëve

04:30

Hamdiu & Shyhretja - "Pak ma poshtë"

Hamdiu dhe Shyhretja 30,844 shikime Para 2 javëve

03:55

Hamdiu & Shyhretja - "Las Vegasi"

Hamdiu dhe Shyhretja 28,218 shikime Para 2 javëve

07:36

Hamdiu & Shyhretja - "Vdes Hamdiu"

Hamdiu dhe Shyhretja 30,051 shikime Para 2 javëve

05:51

Hamdiu & Shyhretja - "M'fol flliqt"

Hamdiu dhe Shyhretja 37,743 shikime Para 2 javëve

03:21

Hamdiu & Shyhretja - "Qysh t'dush"

Hamdiu dhe Shyhretja 29,686 shikime Para 2 javëve

02:25

Hamdiu & Shyhretja - "Helmi"

Hamdiu dhe Shyhretja 27,527 shikime Para 2 javëve

03:05

Hamdiu & Shyhretja - "Dosti"

Hamdiu dhe Shyhretja 25,615 shikime Para 2 javëve

06:08

Hamdiu & Shyhretja - "Motra jem"

Hamdiu dhe Shyhretja 33,435 shikime Para 2 javëve

04:05

Hamdiu & Shyhretja - "Mos ma ndërro temën"

Hamdiu dhe Shyhretja 23,319 shikime Para 2 javëve

05:36

Hamdiu & Shyhretja - "Dëshira e Shyhretes"

Hamdiu dhe Shyhretja 24,946 shikime Para 2 javëve

03:33

Hamdiu & Shyhretja - "Seksi oral"

Hamdiu dhe Shyhretja 54,504 shikime Para 2 javëve

00:14

Hamdiu dhe Shyhretja e kanë një super lajm! (Sezoni 3)

Hamdiu dhe Shyhretja 19,920 shikime Para 2 javëve

00:14

Hamdiu dhe Shyhretja kanë t'reja! (Sezoni 3)

Hamdiu dhe Shyhretja 20,244 shikime Para 2 javëve