Historia ime, motiv për ty!

Historia ime motiv për ty, është një cikel emisionesh me 5 episoda i ideuar nga Ambasadorja e Vullnetit të Mirë për Kosovën në IHRC Elvana Shala,  bazuar në jetën e saj personale, i cili trajton histori të vecanta motivuese dhe vetëdijesuese nga persona të vecantë të cilët vijnë nga kategoritë e margjinalizuara dhe të cilët jeta i ka sfiduar me vështiresi në shëndet, në familje,  punë dhe në sfera të tjera.

Emisioni transmetohet cdo javë ne RTK, GjirafaVideo dhe Telegrafi.com me fillim nga ora 18:20

Shfaq më shumë
Alternate Text