IMA - InfoMedia Albania

Kanali zyrtar i InfoMedia Albania (www.IMAlbania.com)

IMA – InfoMedia Albania, e themeluar në Facebook më 11 Tetor 2010, është faqe/blog i specializuar në fushën e medias dhe televizionit.

Shfaq më shumë
Alternate Text