Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Kështu duket një plazh publik në mes të dy plazheve private. Kjo është pikërisht për çka po protestohet në Shqipëri, që të krijohen plazhe publike ku sipas dëshirës mund të vendos çadrën dhe të bëjë plazh.
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Kështu duket një plazh publik në mes të dy plazheve private. Kjo është pikërisht për çka po protestohet në Shqipëri, që të krijohen plazhe publike ku sipas dëshirës mund të vendos çadrën dhe të bëjë plazh.

Shpërndaje videon