InDoks

2 sezone | 252 episode | 1,381,607 shikime

InDoks është një cikël dokumentarësh investigativë nga Insajderi, të cilët hedhin dritë dhe hulumtojnë rrethanat e të vërtetat e disa prej ngjarjeve më emblematike të politikës, ekonomisë dhe kirminalitetit në Kosovë. 

Shfaq më shumë

Autor: Visar Duriqi

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • InDoks - Sezoni II
  • InDoks - Sezoni I
  • InDoks - Extra
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat