iStar jemi ne

9 episode | 12,411 shikime

Emisioni edukativ “iSTAR jemi ne” nga Teuta Krasniqi eshtë emision shqip i cili është i orientuar që t’i edukojë fëmijët me anë të argëtimit dhe lojërave që fëmijët e Art Studio’s iSTAR zhvillojnë.
 

Shfaq më shumë

iStar Jemi Ne premton që do të jetë diçka që ju do të donit ta shikojë fëmija juaj.

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • iStar jemi ne
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat