Jepi zë

Nevoja për një zë të ri që merret me problemet e secilit nga ju, e solli në jetë ‘Jepi zë’. Ajo lindi si nevojë e mbrojtjes së zërave të pafuqishëm, dhe trumbetimit të tyre në adresën e re "Jepi zë".

Shfaq më shumë
Alternate Text