Jeta në Kosovë

“Jeta në Kosovë” është program i çështjeve aktuale që ngërthen në vete pyetje të vështira dhe sfiduese për vendim-marrësit, debate dinamike dhe të hollësishme në studio rreth temave kontroverse e që pasurohen me reportazhe mirë të hulumtuara nga ekipi i monitoruesve në terren. Jeta në Kosovë transmetohet që nga viti 2005 në Televizionin Publik të Kosovës – RTK1.

Shfaq më shumë

“Jeta në Kosovë” është program i çështjeve aktuale që ngërthen në vete pyetje të vështira dhe sfiduese për vendim-marrësit, debate dinamike dhe të hollësishme në studio rreth temave kontroverse e që pasurohen me reportazhe mirë të hulumtuara nga ekipi i monitoruesve në terren. Jeta në Kosovë transmetohet që nga viti 2005 në Televizionin Publik të Kosovës – RTK1.

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat