Kafeneja Jone 2017

1 shfaqje | 25 video | 5,846,486 shikime

Kafeneja më e famshme në vend bën bashkë njerëz, miq, probleme familjare dhe marrdhënie të ndryshme e të pazakonta, në një atmosferë komike dhe satirike.

Shfaq më shumë
Alternate Text