Kafeneja Jonë 2016

Kafeneja Jonë është ndër serialet më të dashura dhe ikonike në Kosovë. Në Kafeneja Jonë ngjarja zhvillohet në lokalin e Orhanit, ku trajtohen tema komike e satirike. Ky serial komik filloi në vitin 2004 deri në vitin 2013. Në vitin 2016 u rikthyen pas kërkesave të publikut.

Shfaq më shumë

Interpretojnë: Adem Mikullovci, Fatmir Spahiu, Donat Qosja, Fatos Kryeziu, Teuta Krasniqi, Irena Aliu, Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi, Gramos Gashi, Avni Hoti, Lyra Xhoci, Doresa Rexha, Dukagjin Podrimaj, etj.
Regjia: Shkumbin Istrefi, Arzana Kraja
Skenari: Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi

Alternate Text