Kandërr

3 shfaqje | 16 video | 44,360 shikime

Kandërr është një kompani argëtuese e shumëllojshëme me bazë në Prishtinë që transformon idetë në vizione dhe ka një trajtim të veçantë për ato jo konvencionale.

Shfaq më shumë
Alternate Text