KLASA E PARË

4 sezone | 164 episode

Të dashur nxënës, prindër dhe mësimdhënës,

Në këtë faqe i gjeni materialet mësimore për mësim në distancë për Klasën e Parë.

Materialet e përfshira vazhdojnë prej njësisë së fundit të zhvilluar para ndërprerjes së mësimit. Keni parasysh që materiale të reja mësimore do të shtohen vazhdimisht, prandaj ju rekomandojmë që ta përcillni vazhdimisht këtë faqe.

Materialet janë në përputhje me plan-programin mësimor për këtë klasë dhe janë të organizuara sipas lëndëve dhe njësive mësimore, të cilat i gjeni në vijim.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • GJUHË AMTARE
  • MATEMATIKË
  • Njeriu dhe natyra
  • Shoqëria dhe mjedisi
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat