― DREJTPËRDREJT

KOHA Net

222 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
01:05

Aksion policor në Prishtinë, një i arrestuar - 1

KOHA Net 17,904 shikime Para 7 orëve
00:38

Momenti i arrestimit të shtetasit të huaj në Prishtinë

KOHA Net 2,662 shikime Para 6 orëve
02:48

“Hajde, bac”, burrat e Kosovës lënë nam në Bruksel

KOHA Net 1,245 shikime Para 4 orëve
00:20

Aksion policor në Prishtinë, një i arrestuar

KOHA Net 822 shikime Para 7 orëve
03:12

Kronikë e KTV- së për takimin Thaçi – Vuçiq

KOHA Net 374 shikime Para 9 orëve
01:04

Detajet e reja për arrestimin e shtetasit të huaj në Prishtinë

KOHA Net 355 shikime Para 3 orëve
01:37

Liderët e vendit shkelën Ligjin për Protokoll shtetëror

KOHA Net 288 shikime Para 9 orëve
00:57

Avioni i Pacollit me krerët e shtetit, për pak përfundon në Serbi

KOHA Net 1,809 shikime Para 15 orëve
01:13

Hoxha tregon pse nuk ishte në delegacionin në Bruksel

KOHA Net 148 shikime Para 6 orëve
02:22

Si dhe apo kontrollohet cilësia e naftës

KOHA Net 68 shikime Para 9 orëve
Më të shikuarat
00:44

Momenti i vrasjes me thikë të 26 vjeçarit në Ferizaj (Pamje të rënda!)

KOHA Net 59,373 shikime Para 1 muaji
04:30

Përgjimet e reja shpërfaqin planet e PDK-së për Aleksandër Lumezin

KOHA Net 40,805 shikime Para 7 muajve
00:54

Haradinaj në rolin e sigurimit, largon një zonjë nga foltorja në Prizren

KOHA Net 38,327 shikime Para 1 muaji
00:58

Incizon vetë-aksidentin në Veternik, bën thirrje për kujdes

KOHA Net 34,428 shikime Para 9 muajve
01:33

Pamje të reja të aksionit gjatë arrestimit të Gjuriqit në Mitrovicë

KOHA Net 20,304 shikime Para 3 muajve
01:50

Vrasja e dy vëllezërve në Kosuriq çon në 5 numrin e të vrarëve në një familje

KOHA Net 19,165 shikime Para 11 muajve
00:57

Ooops – Veseli: Cili klan? “M...” a “P...”

KOHA Net 18,828 shikime Para 7 muajve
03:40

Përleshje e përgjakshme masive në Beograd

KOHA Net 18,697 shikime Para 7 muajve
01:05

Aksion policor në Prishtinë, një i arrestuar - 1

KOHA Net 17,904 shikime Para 7 orëve
05:54

Momenti kur Gjuriq përcillet për në Stacionin Policor “Qendra”

KOHA Net 17,635 shikime Para 3 muajve
01:00

Ronaldo: Jam nga Kosova!

KOHA Net 16,815 shikime Para 9 muajve
Të gjitha videot
01:04

Detajet e reja për arrestimin e shtetasit të huaj në Prishtinë

KOHA Net 355 shikime Para 3 orëve

02:48

“Hajde, bac”, burrat e Kosovës lënë nam në Bruksel

KOHA Net 1,245 shikime Para 4 orëve

01:13

Hoxha tregon pse nuk ishte në delegacionin në Bruksel

KOHA Net 148 shikime Para 6 orëve

00:38

Momenti i arrestimit të shtetasit të huaj në Prishtinë

KOHA Net 2,662 shikime Para 6 orëve

01:05

Aksion policor në Prishtinë, një i arrestuar - 1

KOHA Net 17,904 shikime Para 7 orëve

00:20

Aksion policor në Prishtinë, një i arrestuar

KOHA Net 822 shikime Para 7 orëve

01:33

A do detyrohet Serbia të tregojë vendndodhjen e të pagjeturve

KOHA Net 30 shikime Para 9 orëve

02:20

Shumë probleme për privatizimin e pronave shoqërore në veri

KOHA Net 51 shikime Para 9 orëve

01:29

MAPL: Neni 11 i Projektligjit u largua gabimisht, do të rikthehet

KOHA Net 26 shikime Para 9 orëve

02:02

Shqetësime për kufizimin e moshës për marrje të ndihmës sociale

KOHA Net 25 shikime Para 9 orëve

03:12

Kronikë e KTV- së për takimin Thaçi – Vuçiq

KOHA Net 374 shikime Para 9 orëve

02:22

Si dhe apo kontrollohet cilësia e naftës

KOHA Net 68 shikime Para 9 orëve

01:37

Liderët e vendit shkelën Ligjin për Protokoll shtetëror

KOHA Net 288 shikime Para 9 orëve

00:39

Detajet e policisë për djegien e një banese në Prishtinë

KOHA Net 116 shikime Para 10 orëve

00:25

Vdekje e dyshimtë në Llaush të Podujevë

KOHA Net 265 shikime Para 15 orëve