Kombinati

Në një Kombinat të harruar nga koha dhe kushdo, jeta midis punonjësve aty ende gëlon me humor, të papritura dhe ngjarje vazhdimisht interesante midis personazheve ikonikë të serialit humoristik, të cilët janë kolegë, familjarë, miq por shpesh edhe armiq. 

Shfaq më shumë

Krijuar nga: Mentor Shala & Shkumbin Istrefi
Luajtën: Leze Qena, Luan Jaha, Yllka Gashi, Ilir Prapashtica, Armond Morina, Ylber Bardhi, Valina Muçolli, Igballe Qena, Kumrije Hoxha, Shirini Morina. 
Skenari: Armond Morina, Blerta Basholli.
Regjia: Mentor Shala

Alternate Text