Kurse në gjuhë Programimi

3 sezone | 37 episode | 7,547 shikime

Mësoni gjuhët kryesore të programimit nëpërmjet video-kurseve nga Prof. Ridvan Bunjaku. Java, PHP dhe C# e shpjeguar shumë thjeshtë!

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Kurse JAVA
  • Kurse PHP
  • Kurse C#
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat