Kurse në Menaxhim & Lidership

3 sezone | 159 episode | 14,411 shikime

Mësime në formën e video-kurseve nga prof. Ridvan Bunjaki mbi menaxhimin e biznesit, krijimin e prezantimin e projekteve të ndryshme profesionale, mbi lidershipin dhe të menduarin pozitiv në ambientin e punës.

Shfaq më shumë
Alternate Text