Kush do të bëhet Milioner

"Kush do të bëhet Milioner" është një ndër formatet televizive më të njohura dhe të suksesshme ndërkombëtarisht. 

Ky quiz vjen edhe në versionin shqiptar, ku njerëz të ndryshëm kanë shansin të testojnë dijet e tyre të përgjithshme me premisën për të fituar miliona lekë.

Shfaq më shumë

Nën moderimin e Enkel Demit

Alternate Text