Lex-i në qytet

Katër shoqe: njëra mjeke, njëra gazetare e radios, njëra sekretareshë dhe njëra kreatore mode.
Katër femra në të 30-tat: njëra nënë, njëra e sapo-divorcuar, njëra përherë e dashuruar dhe njëra single e palëkundur. 

Sfidat e gruas për një jetë të pavarur dhe të suksesshme në shoqëri, rrëfyer më së miri me protagonistet Nora, Besa, Tina dhe Dafina. 

Shfaq më shumë

Në rolet kryesore: Ilire Vinca, Vjosa Shala, Anisa Ismajli dhe Arbresha Grabovci - Nixha
Regjia: Burbuqe Berisha

Alternate Text