gjirafa50 Masters League

1 shfaqje | 250 video | 1,024,763 shikime

Gjirafa50 Masters League, është liga më e madhe rajonale në ‘e-sports’, përkatësisht në CS:GO, me prize pool prej 25.000 eurove, dhe me 16 ekipe pjesëmarrëse nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia. Qëllimi i Gjirafa50 Masters League është që të rrisë dhe kultivoj komunitetin e gamingut në Kosovë dhe rajon, dhe të nxisë konkurrueshmërinë duke prodhuar lojtar dhe ndeshje të jashtëzakonshme.

Gjirafa50 Masters League, organizohet nga Gjirafa50 dhe mbështetet nga sponzori gjeneral GoPlus Energy Drink, dhe sponzorët tjerë: Meridian Express, Patos, KFC, Western Union, Reload, Steelseries, Besa Security, Beki Taxi.
Prodhim i gjirafaStudios

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat