Mësimi Online

Për shkak të situatës së krijuar si rezultat i pandemisë COVID – 19, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka filluar punën rreth organizimit të procesit të mësimit në distancë, përmes prodhimit të materialeve mësimore.

Kanali zyrtar i Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) është https://emesimi.rks-gov.net/
Duke parë interesimin e madh për përdorim të këtyre materialeve dhe nevojën që nxënësit të kenë sa më lehtë qasje në këto materiale, MAShTI ka vendosur që këto materiale të ofrohen si burim i hapur (open source) me kushtet në vijim:

1. Këto materiale e përmbajtje mbesin pronë e MAShTI-t;
2. Këto materiale e përmbajtje nuk mund të modifikohen;
3. Këto materiale e përmbajtje nuk mund të monitizohen (nuk
mund të përdoren për qëllime fitim-prurëse).

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat