Metro

Gazeta Metro është botim i Metro Media Group, që synon të raportoj shpejt, saktë dhe me materiale të plotësuara. Stafi i Metro’s kërkon që prodhimi gjithmonë të sigurojë saktësinë maksimale dhe të analizojë gjithmonë interesat e lansimit dhe prodhimit të fakteve Gazeta Metro, është themeluar nga një grup gazetarësh me përvojë, artistëve, dizajnerëve dhe ekspertëve të IT dhe fushave të ndryshme, më 7 nëntor 2016

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat