Milingona

Milingona synon të bëhet platforma më e madhe shqiptare e trajnimeve online. Ne besojmë që mësimi në trojet shqiptare ka nevojë për një inovacion dhe dalje nga metodat e vjetra klasike të cilat si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri janë duke u treguar gjithnjë e më të pasuksesshme sa i përket nevojës aktuale të tregut si në vend ashtu edhe jashtë. Ne synojmë ta ndihmojmë e jo ta zëvendësojmë sistemin arsimor në vend. Mësimi online në gjuhët e huaja, e sidomos në Anglisht, është mjaft i përhapur dhe i suksesshëm, mirëpo në shqip nuk ka pasur ndonjë nismë serioze akoma. 

Shfaq më shumë
Alternate Text