NGOPTV

NGOP është një platformë dixhitale për çdo moshë.Misioni ynë është të argëtojmë dhe të ndërgjegjësojmë audiencën mbi çështje të ndryshme politiko-sociale përmes dublimeve, parodive dhe skeçeve komike.

Shfaq më shumë
Alternate Text