NGOP TV

NGOP-i është një platformë digjitale për të gjitha moshat, themeluar në Nëntor 2018, në Tiranë. Ai përbehët nga një ekip i dedikuar dhe krijues aktorësh, regjizorësh dhe producentësh, të cilët synojnë ta shndërrojnë NGOP-in në platformën më cilësore dhe më të madhe digjitale në Shqipëri. Misioni i NGOPI-it është të argetojë dhe të ndërgjegjesojë audiencën mbi çështje të ndryshme sociale dhe politike nëpermjet humorit dhe satirës.

Shfaq më shumë
Alternate Text