PaperRadio

Në shtëpi, veturë, kombi, autobus, konvikt, kafene, biçikletë, trotinet, park të lojërave, park…sidomos në park, e pse jo edhe në ‘llunapark’?! Kur je vetëm, apo me tjerët, apo në mendime, – edhe atëherë kur kujtimet të ngarkojnë, e mendon se askush nuk të ngushëllon!

Kur je duke vallëzu, vrapu, ‘duke e hekë të keqtit’, duke iu gëzu hidhërimit. Kur i hapë duart dhe e qet kokën mbi veturë, e kur sillesh me të rreth fontanës te soliterat. Kur ec në shtigjet e Gërmisë, prapa basenit së Pr- ishtinë, përpara lezetit! Te Rruga A, B, C, te cila do që don…edhe në Emshir. Kur djersitesh duke ngjitur Taslixhen, Dragodanin.

Edhe atëherë kur pikat e ujit të bijnë në kokë brenda në kurrizin e Dardanisë!

Kur del shëtit në korzo, e qentë lehin në kërkim për ushqim. Në kalldrëm, në asfalt, në gropa, – e qe besa edhe afër, në mal, fushë, pranë lumit që se pamë kurrë! Kur je duke puthë, përqafë…

Kudo që shkon, ku do që je, nuk je vetëm!

Paper Radio

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat