Plan Bee FILMS

Plan Bee Films eshte kompani e themeluar nga Valmira Hyseni dhe Zgjim Terziqi. Fokusi kryesor i yni eshte prodhimi i filmave dhe dokumentareve. Filmat e prodhuar nga PlanBee kane marre pjese dhe kane fituar cmime ne shume festivale prestigjioze nderkombetare. 

 

Shfaq më shumë
Alternate Text