Policia

41 episode | 273,322 shikime

Rubrika ‘Policia’, pjesë e emisionit ‘Drejtësia në Kosovë’ realizohet në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe transmetohet çdo të premte në RTK

Shfaq më shumë
Alternate Text