Portali Fronti.info

Portali fronti.info është platformë online e informacionit. Në misionin e informimit Fronti përfshin një spektër të gjerë të fushave siç është aktualiteti, politika, ekonomia, kultura, historia, sporti, magazina, lifestyle, shëndetësia e teknologjia.

Kjo platformë e besueshme, duke ofruar informacione të reja siguron lexuesin për informim korrekt dhe të paanshëm. Në punën e vet profesionale, stafi i Frontit respekton ligjet e vendit, etikën e gazetarisë dhe vlerat shoqërore.

Fronti respekton kategoritë e ndryshme shoqërore dhe ndjeshmërinë e opinionit si dhe duke i kushtuar shkrime jetës familjare, shkollore, kulturore e biznesore, karakteri i Frontit nuk përkon me lajme të rrejshme dhe të parëndësishme (komerciale).


Duke pasur parasysh se Fronti është i fokusuar në aktualitetin e botës shqiptare në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Luginë të Preshevës, ai paraqet një platformë mbarëshqiptare të informacionit.


Për të arritur deri te informacioni i saktë dhe i shpejtë kudo që jeni, ndiqni frontin!

Fronti sjell lajme nga fronti!


www.fronti.info

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat