Pressing

238 episode | 5,030,575 shikime

Emisioni “Pressing” me Leonard Kerqukin aktualisht është një ndër emisionet më të shikuara dhe më me ndikim në tregun medial të Kosovës. 

Emisioni trajton ngjarjet kryesore të ditës, protagonistët kryesorë dhe aty bëhen analizat më kredibile politike, ekonomike dhe sociale.

Shfaq më shumë

Autor: Leonard Kerquki

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Live TV
  • Pressing
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat
Live
T7
T7 Para 9 muajve

Kanali